Terapie naturala anti-cancer / Compozitie din extract de plante

Despre

Dr. Arthur Djang este un cercetator international de marca, a carui cariera a fost dedicata aproape in exclusivitate studiului medicinii naturiste, terapiei naturiste a cancerului, plantelor si anioxidantilor cu efecte anti-cancerigene. Domnul Djang este inca foarte activ in comunitatea medicinii naturiste internationale, participand la numeroase conferinte si emisiuni TV sau radio, in care incearca sa educe publicul in perspectiva vindecarii naturiste a cancerului. Oncolyn este un produs dezvoltat de o echipa de specialisti, medici si oameni de stiinta, sub coordonarea doctorului Djang, inca din anul 1980.

Dr. Arthur H.K. Djang a urmat cursurile Universitatii Berkeley din Minnesota si Universitatii UCLA din California, Universitatii Johns Hopkins de Medicina Nucleara, Scoalii de Medicina Harvard si Universitatatii Scolii de Medicina din Kansas. A fost un membru activ al decanatului Scolii de Medicina de pe langa UCLA si profesor al universitatilor din New York si New Mexico. A fost director al sectiunii de Medicina Nucleara si Patologie al The Jamestown General Hospital din New York si epidemiologist sef al statului New Mexico in Santa Fe, cu Departamentul de Stat al Sanatatii Publice din Statele Unite ale Americii, director in cadrul New York Hospital si profesor de medicina la Universitatea de Stiinte Medicale in Portland, Oregon.

Este un medic licentiat si certifica specialisti ai Colegiului American de Patologie (Clinical Pathology & Anatomic Pathology) si Medicina Nucleare, cu o expertiza in Boli Infectioase, Biochimie si Imunologie (doctorand), Medicina Preventiva si Citopatologie. Este listat intre Femeile si Barbatii de Stiinta din America (American Men and Women of Sciences) inca din 1976, Who's Who in estul Americii si Who's Who in intreaga lume, incepand cu 1994.

Doctorul Djang a descoperit principalele ingrediente ale dezinfectantului Lysol, precum si numeroase tehnici de diagnoza si tratament medical. Conceptul de suplimente alimentare naturale din cultura chinezeasca si-a pus amprenta pe filosofia de viata a doctorului Djang, avand la baza imbunatatirea sistemului imunitar - reguland fiziologia celulelor, permitandu-le sa se auto-repare si sa-si restaureze functiile initiale. Oncolyn este tratamentul ce se bazeaza pe un astfel de concept.

In cadrul Simpozionului Stiintific European, organizat la Ploiesti pe data de 26 mai 2012, Doctorul Djang a fost premiat cu Medalia de Aur pentru Cercetare de catre presedintele conferintei, domnul profesor doctor Silviu Costache si domnul Alin Scarlat, o somitate in tratarea cancerului, doctor in stiinte medicale. Prezenta dansului in Romania a fost o onoare pentru organizatorii evenimentului, prezidat de cele doua personalitati mentionate, un motiv in plus de a utiliza Oncolyn in lupta impotriva cancerului.