Terapie naturala anti-cancer / Compozitie din extract de plante

Modul de acțiune al Oncolyn

În general, apariția telomerazei este semn de cancer. Activitatea telomerazei exprimă capacitatea celulelor maligne de a se înmulți nelimitat, prin tindere la imortalitate. inhibitorii telomerazei sunt agenții ce luptă împotriva acestui fenomen. Pe plan mondial, se fac eforturi fantastice de a descoperii agenții ce reușesc să distrugă, în mod selectiv, celulele cancerigene, fără să afecteze țesuturile sănătoase. Oncolyn a demonstrat în trecut că dispune de proprietăți anti-inflamatorii, anti-angiogenice, anti-metastatice, acționând în procesul de augumentare imunitară și în activitățile dismutagenice și citoprotectoare.

Datele actuale demonstrează corelarea pozitivă între inhibarea telomerazei reușită de Oncolyn și apoptoza celulelor canceroase, furnizând bazele moleculare ale funcțiilor anti-cancer, prevenirea și terapia acestuia. Oncolyn este compus din extracte din plante comestibile, având ca principali ingredienți polifenolii, acizii fenolici și saponinii. Protejează pielea împotriva razelor ultra-violete, sistemul respiratori împotriva silicelor și azbestului, dar și endoteliul de efectele LDL. A demonstrat funcții anti-cancer în experiențele de laborator efectuate pe mai multe implanturi de celule canceroase, atât în scopul prevenirii, cât și în timpul tratamentului.

Oncolyn s-a dovedit eficient în protejarea DNA-ului uman împotriva acțiunii H2O2 (peroxidul de oxigen sau apa oxigenată), a particulelor de siliciu și azbest prin electroforeza gelului unei singure celule. Inhibarea telomerazei a rezultat în stoparea proliferării necontrolate a celulelor și apoptozei.