Terapie naturala anti-cancer / Compozitie din extract de plante

Testimoniale Oncolyn

ACESTE MARTURII SUNT ADUNATE SI TRADUSE DE PE SITE-URI DIN CANADA SI SUA CARE COMERCIALIZEAZA ONCOLYN DE MAI MULTI ANI. NU CUNOASTEM ASA TERMENI SI NU VA DORIM NICI DUMNEAVOASTRA

NODULI MAMARI – CANCER DE SAN

Am fost diagnosticata cu cancer la san in aprilie 2000 – nodulii pe care ii aveam sub braţul şi sanul meu stang, au fost considerati a fi de natura cancerigena. Am avut un control la medicul meu oncolog la Clinica specializata in Cancer în decembrie, 1999. Medicul verificase existenta nodulilor şi ei erau încă acolo. Câteva zile mai târziu, la sugestia doctorului am marit doza de Oncolyn la 4 comprimate pe zi şi aproximativ o lună mai târziu, acestia disparusera .Am fost la control din nou in luna ianuarie si nodulii disparusera complet.

Va multumesc din suflet,

B.A.M.
Texas


CANCERUL DE SAN

Am fost foarte mulţumita de rezultatele de până acum. Nodulii diagnosticati parand a fi de natura cancerigena au scăzut cu cel puţin 50%, deoarece am început Oncolyn patru luni în urmă. Mi-am recapatat şi am pofta de mancare din nou.

Cu respect nemarginit, Don

Texas


VIITORUL LUMINOS

Postat de Peter Jakovsky

De la un client cu o fiica cu un viitor luminos!

Fiica mea Chantal a avut un alt RMN, joia trecuta şi a fost la control la medic vineri dimineaţă. Al doilea nodul care aparuse cateva luni inainte a disparut iar tumoarea s-a redus ceva mai mult. A ramas doar foarte, foarte mica (mai mica decat un bob de mazăre). Fiica mea n-a mai facut chimioterapie din iunie si medicul a afirmat cu bucurie, cancerul este în remisie. Suntem niste oameni foarte fericiţi. Eu cred sincer ca o combinaţie de chimio, Oncolyn, puterea rugăciunii şi atitudine pozitiva şi determinare au facut sa se intample acest lucru. Chantal va continua să ia toate suplimentele şi să urmeze un regim alimentar sănătos. Ea arata si se simte foarte bine si va reincepe facultatea Universitatea din Victoria in curand.

Peter, tatal lui Shell


ETAPA A PATRA CANCER LIMFOMUL HODKIN

Cu câteva luni în urmă am intrat in legatura cu voi în ceea ce priveşte cancerul sotului meu. In acel moment sanatatea lui era in regresie,, părând să piardă din ce in ce mai mult "teren", în fiecare zi. Din dragoste, disperare şi nevoie de o salvare, v-am scris pentru a solicita informaţii despre acest produs Oncolyn. amabilitatea dumneavoastră şi de înţelegere a situaţiei noastre financiare a fost coplesitoare! Mulţumesc foarte mult!

Sotul meu a avut o scanare ultima lună şi, deşi tumorile nu s-au diminuat la fel de mult cum spera, cancerul este încă în remisie! Harold suferă de-a patra etapă NHL cu nici un leac disponibil in medicina moderna. Dar vestea bună este ca el se face bine cu Oncolyn! Nivelurile sale de energie sunt unele mult mai mari, se simte, şi arată mult mai bine! El nu a avut efecte secundare de la Oncolyn (cum se precizează în materialul trimis). Sotul meu este programat pentru un alt control la începutul lunii ianuarie.

Dacă Dumnezeu şi Oncolyn fac minuni, el speră să se întoarcă la muncă în primăvara! Am fost atât de norocosa şi binecuvântata să vă găseasc la momentul critic. Vă mulţumim pentru ajutor, sprijin de pe site-ul minunatului Oncolyn.

Maryllin, Canada


CANCERUL DE PROSTATĂ

Postat de Dennis B din Edmonton, Canada

Această dată va fi pentru totdeauna gravata în mintea noastră. In aceasta zi am aflat ca am cancer de prostata. O neîncredere totală şi devastare a lovit familia noastră, fericita pana in acel moment. In plus, a fost atât de avansat (6 din 10), că medicii nu au stiut ce ar putea face, iar alternative propusa de ei a fost mai infricosatoare decât boala. Acest lucru ne-a determinat sa cautam moduri alternative de vindecare, împreună cu medicii specialisti.

După 2 ani de urcusuri şi coborâşuri (urcusuri in cea mai mare parte), m-am simţit atât de sănătos, viguros şi plin de viaţă, dar încă o alta biopsie mi-a spus că boala mea a avansat de la un 6 la un 8, iar acum a avut loc invadarea vezicii urinare. În noiembrie mi-a fost recomandat acest medicament de catre o prietena, a carei fiu Dave, se facuse bine după 5 luni de tratament cu Oncolyn. La început am fost dezamăgit în Oncolyn deoarece ei au vazut rezultate uimitoare după 5 luni de utilizare Oncolyn, in timp ce la mine rămasese la fel. Cu toate acestea, în decembrie anul urmator am facut o scanare CT, care a arătat că tumoarea nu mai era in vezica urinara. Acum trebuie doar sa avem rabdare si sa mergem inainte, nu înapoi! Multumim din suflet Dr.Taylor, Dr. DJang, Sherry si Oncolyn pentru ca ne-au oferit un contract de leasing pe viata!.


CANCERUL DE COLON

Numele meu este Bill M. din Alberta Canada. Am 66 ani si am avut probleme de sănătate minime. În iulie am fost operat de urgent de apendice, care se rupsese şi a fost foarte cangrenat. Mi-am revenit foarte repede, în ciuda faptului că probabil fusese rupt de 6 luni, a spus doctorul.

Din iulie si pana in ianuarie am avut probleme cu inima, pe 21 ianuarie am fost diagnosticat cu cancer de colon.Am fost programat pentru operatie in februarie (tumora a trecut deja prin peretele intestinal). În timp ce ma recuperam dupa o intervenţie chirurgicală, soţia mea a luat cunoştinţă de produs Oncolyn, printr-un prieten de mult timp. Am inceput tratamentele de chimioterapie la scurt timp după o intervenţie chirurgicală, şi din cauza restricţiilor impuse de medical oncolog, am intrerupt temporar sa iau Oncolyn. (Chiar dacă am fost conştient de faptul că nu a fost sinergice cu chimio 5 FU, pe care le luam) clinica de cancer nu ar permite orice alte medicamente cu excepţia cazului în prescrisă de acestea. Am facut cinci sedinte de chimioterapie în total, dar a trebuit să intrerupt, din cauza unei reacţii alergice pe care am facut-o. Imi pierdusem aproape total mobilitatea in picioare, braţe, aveam probleme cu vorbirea si cu traiectul intestinal. Mi-am petrecut aproximativ o lună în spital, am pierdut aproximativ 50 kg, şi am fost tratată ca îngrijirile paliative.

Final, am ajuns din nou acasă, şi am început să iau din nou Oncolyn(4 capsule zilnic - zdrobite şi amestecate cu iaurt). Am combinat acest lucru cu Soia….., mai multe vitamine si ceai verde. În luna aprilie a anului viitor am inceput sa pot face diverse lucruri, mai puţin mersul pe jos. Vara trecuta am inceput sa joc golf şi mersul pe jos la cursuri de echitatie cu un cărucior de golf. In luna decembrie am facut o noua colonoscopie şi analize de sânge si totul mi-a iesit bine. Medicul mi-a spus totul este în regulă şi să vin la control peste un an. De asemenea, el a adăugat: "Indiferent de cum te simti, nu intrerupe medicamentul". Îi mulţumesc Dr. Djang, Sherry, Shirley, Darleen şi Dr. Theissler pentru că fără ajutorul lor şi Oncolyn, simt că nu aş fi aici. În rezumat mă simt minunat.


CANCER OVARIAN

In aprilie 2000 am fost diagnosticata cu etapa a II-epiteliale ovariene si cu Adenocarcinom în septembrie acelasi an. După chisturi ovariene au fost descoperite de medicul ginecolog. Diagnosticul a fost pus de patologie, după o intervenţie chirurgicală TAH-BSO. Mi-a fost recomand sa urmez 6 cicluri de chimioterapie. Tratamentul meu chimioterapeutic trecut l-am terminat in februarie. Pe 21 martie, CA125 la testul de sânge pentru cancerul de proteine a fost în limite normale (normal este intre 0-34, iar mie mi-a iesit 9).

In luna iunie, o scanare CT in regiunea pelviana / regiunea abdominală, de asemenea, a ieşit cu rezultate normale, fără semne de formare a tumorilor la nivelul organelor adiacente. Mă simt minunat si sunt recuperate aproximativ 80%, şi îmbunătăţirea se vede evident pe zi ce trece. Cu câteva săptămâni în urmă am urcat pe munte, cu bicicleta merg de 3 ori pe săptămână şi plimbare….km de 3 ori pe săptămână.

Nimeni nu ar putea banui ca am cancer, cu excepţia faptului ca mi-a cazut parul. Convingerea mea este ca medicamentul Oncolyn a dat un impuls sistemului meu imunitar, impuls de care avea nevoie pentru a lupta împotriva acestei boli. Am luat 2 comprimate pe zi, începând cu al treilea ciclu de chimioterapie, şi continui să fac acest lucru. Acest medicament nu pare să compromită eficacitatea tratamentelor chimio, dar a permis recuperarea mult mai rapida a intregului organism între tratamente.

Eu nu voi şti niciodată ce procent din recuperarea mea a fost cauzată de chimio şi ce procent a fost cauzată de Oncolyn, dar contează? Sunt recunoscător ca sunt inca in viata iar calitatea vieţii mele este aceeasi cu cea avuta înainte de diagnostic şi am de gând să iau Oncolyn pentru tot restul vietii mele, dacă este necesar, pentru a preveni repetarea bolii.


CANCERUL DE PANCREAS

Incepand cu luna iunie din 1998, cu trei luni înainte am fost diagnosticat cu un cancer pancreatic rar, am avut un episod foarte sever de reflux acid şi un sentiment constant de greaţă şi uneori, vărsături. Am aflat mai tarziu de la medical oncolog că a fost din cauza cancerului, am avut metastaze la organele adiacente şi ţesuturi, inclusiv la stomac, care provoacă senzaţia de greaţă. Acest sentiment a fost deosebit de rau dupa fiecare masa, astfel incat a manca o masă completă a devenit destul de mizerabil.

Începând cu septembrie 1998, am început chimioterapia. Medicii au folosit o combinaţie de Adriamycine şi Streptozocine sa ma trateze. Primul ciclu aproape mi-a făcut în aşa cum am avut dezvoltat un sughiţ non-stop şi vărsături non-stop. Am fost admis la secţia de urgenţă pentru deshidratare şi alte tratamente ca am devenit mut, deoarece gatul meu a fost ars grav de acid din stomac şi sughiţul a cauzat un caz de pneumonie uşoară în plămânii mei.

Dar cele două medicamente chimio au făcut o treabă bună. După 4 cicluri, în opt luni, tumoarea principală, la sfârşitul perioadei de tratament , cancerul pancreasului meu a scăzut cu 70%, iar dimensiunea ficatului meu aproape a revenit la normal. (Am avut 5 tumori in ficat, 2 mari şi cele 3 mici). De asemenea, a disparut complet senzatia de greata. Aşa că m-am simtit foarte bine. Cu toate acestea, următorul ciclu de chimioterapie nu a făcut absolut nimic. De fapt, tumorile au progresat din nou şi senzaţia de greaţă a revenit. Astfel ca medicii mi-au dat două luni pauza pentru ca organismul sa se vindece de la toate daunele cauzate de chimioterapia facuta anterior. In aceasta perioada am revenit la spital pentru o procedură la ficat numita Chemoembulization, şi după aceea, am avut dureri aproximativ 3 săptămâni. Un bun prieten din Canada a vazut un articol scris de Donna Smith, pe care mi l-a trimis prin fax, şi imediat am contactat-o şi, ulterior pe dr. dr. D'Jang. Şi datorită lor, am primit Oncolyn a doua zi cu indicatia de a-l lua pentru aproximativ o săptămână. patru zile de la inceperea tratamentului cu Oncolyn, ceva miraculos s-a întâmplat. Am realizat ca nu mai aveam acel sentiment groaznic de greaţă după mese şi reflux acid pe care-l aveam inainte pe parcursul intregii zile a disparut!! Incredibil, dar adevărat.

Va multumesc D'Jang. Cu stimă.


NIVELURILE DE ANTIGENUL SPECIFIC PROSTATIC SI ONCOLYN

Postata de Brian Yake din Enderby, BC

În 1995 am fost diagnosticat cu cancer de prostată, după numeroase teste am fost operat pentru a îndepărta prostata. Totul a fost de succes pentru aproximativ zece ani atunci când, în septembrie 2004 am facut un test PSA (prostate-specific antigen) pentru prima dată de la operaţie (am fost testat la fiecare 6 luni în zece ani). Am fost testat de mai multe ori în următoarele câteva luni şi de fiecare dată nivelurile meu PSA s-au dublat, pana cand a fost circa 3,9 în aprilie 2005. Asta este, atunci când am început să iau Oncolyn, la inceput am luat 3 pilule pe zi, până când am avut un alt test, în septembrie 2005, la care nivelul a fost din nou de 3.9. Am decis să revin la o pastila cu o zi de gândire a avut cancer de nivelare off şi o pastila pe zi, s-ar ţine lucrurile sub control. Un test, în decembrie 2005 a arătat PSA a crescut la 6.01 aşa că am început să iau 3 pilule pe zi. Ultima mea încercare martie 2006 a arătat o scădere a nivelurilor ASP la puţin peste 5.

În timpul perioadei începând din aprilie 2005 pana in prezent am folosit si alte cai de remediu dintr-o sursa Naturopath, dar Oncolyn este singurul medicament la care am ajustat doza. Se pare că există o corelaţie precisă între cantitatea de Oncolyn pe care o iau şi nivelul meu PSA.


PAPILAR ADENOCARCINOM (TUMORI CEREBRALE), PULMONARE ŞI GANGLIONII LIMFATICI

Postata de C. Schubbe de la New York

În duminica Paştelui (aprilie 1999), m-am trezit şi am suferit un accident vascular cerebral, convulsii şi un atac de cord (infarct miocardic). Am fost trimis acasa de la spital doua zile zile mai târziu şi la teste suplimentare facute de către un neurolog am fost diagnosticat cu o tumoare pe creier în lobul frontal dreapta. Am fost programat la operatie si in luna mai am avut o craniotomie pentru indepartarea tumorii. La anatomia patologica a aparut un papilar adenocarcinom, dar mi-a spus ca a fost secundar. Carcinomul era in faza IV tumorala şi am fost sfătuit sa consult un oncolog.

Am facut o programare la Institutul Rosewell si au descoperit ca încă mai aveam celule canceroase reziduale în creier, aşa că am fost pus chiar de la început pe o doză mare de tratamente cu radiaţii. Apoi, a inceput cautarea pentru site-ul primar şi am fost testat peste tot , din iunie 1999 pana in mai 2000. În luna mai a anului 2000 au găsit două tumori de dimensiunea unor bobite de mazare în lobul pulmonar stânga sus, împreună cu adenopatie a ganglionilor limfatici din zona medistinal. Chiar înainte de aprilie 1999 am luat vitamina E, seleniu 200 şi un antioxidant si am fost constient despre boala mea ca necesita interventie chirurgicala şi tratamente cu radiaţii. Eu am credinţă în Dumnezeu şi ştiu că oferă tot ce ne trebuie în pământ (plante, minerale şi plante) şi el dă medici şi cercetatori pentru a crea cure şi tratamente preventive. În luna mai a anului 2000 am auzit despre Oncolyn şi nu am ezitat nici un minut de a-l incerca. Acum, pentru a continua mărturia mea, mi s-a spus ca o dată ce au extirpat lobul pulmonar afectat şi ganglionii limfatici, că acesta a fost site-ul principal al cancerului. După trei sedinte de peste 21 zile mi-au facut teste şi mi s-a spus ca am scapat de cancer. Am avut o scanare CT, RMN, Bone scanare, PET şi analize ale sangelui, si nu a mai fost gasit cancer. Am inceput Oncolyn imediat ce am fost diagnosticat cu cancer pulmonar, in mai 2000, si il iau si astazi, in coninuare( 05.01.2001).

Mi s-a recomandat pentru a include vitamina C in dieta mea şi a scoate zaharuri rafinate, produse lactate si carnea rosie din dieta. Aşa cum am menţionat mai înainte am facut doar trei din cele şase tratamente chimioterapie şi fiind in tratament cu Oncolyn şi cancerul a plecat! N-am pierdut din greutate in aceasta perioadă de un an de zile şi nu am suferit efecte secundare grave din chimioterapie, (am pierdut doar putin par si am avut dureri osoase numai in primele cinci zile de la chimioterapie.

Am avut o intervenţie chirurgicală pe 27 nov 2000 pentru a-mi extirpa lobul pulmonar superior afectat şi ganglionii limfatici şi extinsă patologia verificate NU CANCERULUI. Mi s-a spus ca din cauza tipului de cancer avut, pentru a putea fi declarat vindecat, singura solutie a fost eliminarea lobului superior, altfel cancerul ar fi reaparut probabil, pe linie. La vizitele mele post operatorii la medicii oncologi, toti au spus: "Tot ce faci, continua asa". Acestea se referă la mine, ca o enigma (ceva greu de inteles sau de explicat).

Astăzi eu sunt binecuvântat de Dumnezeu şi de cunoştinţele pe care le-a dat la medici la cure perfectă. De asemenea, cred că trupurile noastre au fost făcute pentru a lupta împotriva tuturor bolilor. Noi trebuie să întărim sistemul nostru imunitar cu produse similare Oncolyn pentru a lupta cat mai bine si a ajunge la o sănătate perfectă.

Dumnezeu să vă binecuvânteze Dr. D'Jang
C. Schubbe New York


LIMFOMUL NON HODGKINS

Postat de Ethel H din Edmonton, AB.

Cu trei ani în urmă, de Crăciun, soţul meu şi cu mine am venit din Vancouver pentru a petrece vacanţa cu fiica mea şi familia ei. Prima parte a vizitei a fost minuna, n-as fi putut avea o vacanta mai buna. Apoi, la începutul anului, a inceput cel mai mare cosmar pe care l-am cunoscut vreodată. M-am trezit intr-o dimineata cu o mare umflătură în partea dreapta a barbiei mele, uitasem ca am avut oreion. Fiica mea fiind în domeniul medical a insistat sa consult imediat un medic, el a ordonat sa mi se faca de urgent o analiza cu ultrasunete şi a sunat a doua zi să-mi spuna că a fost o tumoare şi exista suspiciunea de cancer.

Doctorul mi-a spus ca nu avem timp sa aflam ce fel de cancer este. Locuind in Vancouver atunci, a fost o mare decizie sa ne intoarcem in trei zile ramase.Doctorul a vrut imediat sa faca tot ce este necesar sa ne mutam in Edmonton sa ma internez la Institutul Cross Cancer imediat.Dupa ce m-am mutat inapoi in Vancouver am inceput imediat testele de biopsie, de sange si scanurile. Nu cred ca niciodata nu m-am rugat atat de mult ca rezultatele la analize sa fie bune.Am plans asa de tare in momentul cand ei ma asezau pe masa scanului si inchideam ochii ca asisitentele sa nu imi vada lacrimile.Cand paraseau camera sa inceapa scanarea eu inca ma rugam si plingeam.

Atunci, in acel moment am experimentat cel mai Spiritual lucru in intreaga mea existent.Am simtit ca o miingaiere pe mana mea dreapta sic and am deschis ochii am avut o viziune a lui Dumnezeu care mi-a spus un mesaj in gand si acel mesaj a fost” Pastreaza-ti increderea in Dumnezeu sit e vei vindeca”.A devenit din ce in ce mai greu sa lupt cu boala chiar daca stiam ca Dumnezeu nu ma va lasa.Noutatile nu au fost bune si dupa biopsie am aflat ca am fost diagnosticat cu un un grad de cancer limfomatic Hodgkin.

Doctorul la clinica mi-a spus ca acest cancer s-a dezvoltat pe o peroada de treizeci de ani si ca am o tumoare de marimea unei cesti de cafea in splina si mai multe cancere in organism.

S-a raspandit spre nodulii limfatici, sub brate si deasupra piciorului drept plus mai multe tumori aparand pe tot corpul.Nu pot sa descriu ce am simtit, o stare de soc si panica cuprinzindu-ma, atunci am privit la sotul meu care ne conducea in masina acasa si am vazut ca lacrimi grele curgeau pe fata lui. Am vrut sa strig cu glas tare ca am sa mor in curand, dar atunci am realizat ca el plinge si am inceput sa plang si eu.Multe ganduri mi-au trecut instantaneu prin cap, am copii mari si nepoti si vreau sa ii vad crescand, sotul meu, cainele meu care il am de 12 ani, familia toata care se afla in British Columbia.Nu eram gata sa MOR.Cand am ajuns acasa, devastarea si panica a inceput din nou si inca odata am inceput sa ma rog pentru ajutor si indrumari.

M-am rugat la biserica şi rugăciunile au fost trimise până la Domnul in fiecare zi cat timp am fost bolnava. Am inceput sa caut remedii impotriva cancerului meu. Am găsit mai întâi un nativ ceai Blend-Flor Esenţa, am inceput sa beau imediat împreună cu vitamina E, B-50 complexe, C, seleniu si Kelp şi părea ca-mi face f bine. De fapt, acesta a ucis o tumoare sub braţul stîng. Am început să sufer de dureri cumplite în acea parte.
Apoi au aparut alte probleme, sotul meu a pierdut un loc de muncă şi nu ne-am putut permite să cumparam suplimentele imperios necesare. Am început sa fiu foarte bolnava din nou.
M-am aşezat din nou şi am început să ma rog la Dumnezeu să-mi arate calea de urmat. Un alt miracol a intrat în viaţa mea sau cel putin aşa am crezut, cand am găsit un tratament numit "Rituxin" pe Internet, singura problema fiind ca nu era încă disponibil în Canada, şi era foarte scump pentru a merge in SUA pentru tratamente, lucru pe care nu ni l-am putut permite.

Eram foarte, foarte bolnava din nou, atunci Dumnezeu a răspuns rugăciunilor mele o dată mai mult. Am avut primul meu tratament pe 28 august si l-as fi terminat in ianuarie 2001.La jumătatea tratamentului am fost testat pentru a vedea cum raspunde organismul la tratament: răspunsul a fost ca aprox. 34%, ceea ce însemna, probabil, o remisie de 70-72%. Asta nu era destul de bine. M-am aşezat şi am zis: "Dumnezeu, e bine ce fac acum?". Mi se părea că aud "Du-te înapoi pe Intemet si cauta plante pentru tratamente", si astfel am găsit pagina Oncolyn.

Am început să iau Oncolyn la inceputul lui ianuarie 2000. În ianuarie anul urmator nu mai exista nici o urmă de cancer in trupul meu. Doctorul nu a putut sa creada, şi a insistat să fac o altă scanare în februarie şi din nou în martie, apoi in mai, nu s-a gasit nimic. Tocmai am trecut printr-o mulţime de teste şi ultimul control a fost pe 30 aug - doctorilor nu le venea să creadă ceea ce au găsit: Hemoglobina a fost absolut normala. Îi mulţumesc lui Dumnezeu şi Dr. D'Jang pentru ca mi-au redat viata.


CANCERUL DE SÂN (ETAPA IV)

Postata de WN de la New York, SUA

V-am scris să vă mulţumesc pentru Oncolyn. Eu am fost diagnosticat cu cancer şi am luat Taxol şi Herceptin, plus Oncolyn - cancerul nu a avansat, asa ca aceasta este o veste bună. Ştiu că oamenii sunt uimiti că eu sunt încă în viaţă! Am fost în spital timp de 11 de zile pentru a-mi fi drenat lichidul din plămâni. Am ajuns acasă şi nu ma simt inca bine, dar sper ca procedura va ajuta sa ma simt mai bine pe termen lung. Lumea trebuie sa fie multumita ca s-a dezvoltat un produs numit Oncolyn care poate ajuta persoanele cu cancer. Ştiu că a implicat o mulţime de efort şi sacrificiu din partea voastra. Va sunt foarte recunoscător şi apreciativ la adresa muncii si dedicaţiei voastre.

Cu respect, WN New York


CANCER TESTICULAR

Postata de David Smith din Canada

În anii 1999 şi 2000

Băiatul nostru de 19 ani a fost diagnosticat cu cancer testicular. Două zile după diagnostic, el a intrat în operaţie de urgenţă la Spitalul Universitatea din Alberta. Organele infectate au fost extirpate, a urmat apoi un regim de lungă durată, si chimioterapie. Cancerul s-a extins la ganglionii limfatici, abdomen şi plămâni. Săptămâni de chimioterapie şi lunile care au urmat sunt toate de domeniul trecutului. Fiecare cale de tratament a fost cercetată, ne-am întors la resursele naturale de vindecare, la Oncolyn, fiindca nu doresc să vad fiul nostru ca trece prin o alta runda de chimioterapie.